Det här gör vi också 

EkoMiljö & Marks grundtanke är att nöjda kunder utgör grunden för ett bra samarbete. Vi försöker hjälpa våra kunder med alla deras olika behov och önskemål. 

Utläggning av hybridgräs

Vi var ett av de första företagen i Sverige som började med utläggning hybridgräs, och vi har sista åren lagt ut flera tusen kvadratmeter hybridgräs. Vi lägger hybridgräs i steniga slänter, leriga gräsytor och under lekutrustning. Då det finns en speciell fallmatta att lägga under hybridgräset så går det att använda hybridgräs som fallunderlag även under ställningar som har högre fallhöjd. Kostnad är lägre än konstgräs och resultatet blir en mycket mer naturlig gräsmatta. Läs mer här om hybridgräs.

Byggnation av utegym

Vi bygger egna utegym i trä. Vi köper in allt material själva (stock, reglar, metallfästen) och konstruerar allt enligt egengjorda ritningar, vilket innebär att totalkostnaden för gymmen blir avsevärt lägre än att köpa färdiga konstruktioner. Detta ger oss mer frihet och möjlighet att anpassa allt efter våra kunders önskemål.

Asfaltsmålning

Asfaltsmålning är ett lätt och billigt sätt att liva upp och få mer användning av en tråkig asfaltsyta, stor som liten.

Sedumtak 

Vi har stor erfarenhet av att lägga sedumtak och har lagt på många både stora höga tak, men också mindre, typ förrådstak.  

Flytt 

Företaget äger 2 st större flyttbilar och vi hjälper ofta våra kunder med paketering och flytt, vi har även tillgång till ett gäng containrar och andra lagerutrymmen där vi har möjlighet till förvaring.  

Isbanor 

På vintern spolar vi isbanor på ett tiotal skolor i Täby kommun vilket är väldigt uppskattat bland barn, vi innehar all spolutrustning (slangar, pumpar, rakor). 

Skidspår och plogning av naturis 

I vårt uppdrag åt Täby kommun i att sköta om flera motionsgårdar och motionsspår så ingår även spårdragning av skidspår samt plogning av naturis vintertid, vi innehar därför flertalet fyrhjulingar och snöskotrar. 
​​

Städning 

Vi utför flytt- och garagestädning med tillgång till maskiner för torrsopning och skurning.
cba7719f-330c-4076-b7dc-9ff8c1b51c75-p-edit21img_0318-edit1
isbana-editsedumpromo-edit